Besøg hos Junior Consult

Admin/ marts 10, 2017/ Almindelig, Events

Den 20. april inviterer KØN til en spændende og lærerig aften hos Junior Consult, som er Danmarks største og mest veletablerede studenterdrevne konsulenthus.

Aftenen starter kl 17.00 i Junior Consults lokaler, Vestergade 58 V, hvor en af konsulenterne vil holde et oplæg om virksomheden og fortælle om mulighederne for studiejobs og de tilhørende arbejdsopgaver samt give et eksempel på en tidligere case, de har arbejdet med.

I forlængelse heraf vil en af de nuværende ansatte, som læser oecon, fortælle om, hvordan det er at være hos Junior Consult, og hvordan samspillet er mellem arbejdet og studiet.

Desuden får vi besøg af tre tidligere ansatte,

Nina Enggard, cand.oecon, LEGO
Mette Norlyk, cand.merc Business Intelligence, MHI Vestas Offshore Wind
Katrine Poulsgaard, cand.oecon, Qvartz

som vil fortælle om deres tid hos Junior Consult, hvad de arbejder med nu, hvad deres studiejob hos Junior Consult betød for deres jobsøgning, og hvordan de bruger erfaringerne, de har tilegnet sig hos virksomheden, i deres nuværende jobs.

Efter oplæggene vil der blive serveret lækker tapas og drikkevarer, hvor der samtidig vil være mulighed for at networke med nuværende kvindelige ansatte.

Du kan læse mere om Junior Consult her: http://www.junior-consult.dk/

Tilmeldingen åbner den 1. april på http://kvindeligt.dk/ Der er et begrænset antal pladser, og Facebook tilmelding er ikke tilstrækkelig.

Tilmeldingsfrisen er den 16. april

Arrangementet er kun for medlemmer af KØN. Så er du ikke medlem endnu, kan du gratis tilmelde dig på: http://kvindeligt.dk/bliv-medlem-af-kon/

Share this Post