Spring til indhold

Sustainability case m. CoreConsult & KØN

Har du lyst til at prøve dine evner af på en virkelig case om sustainability?
CoreConsult inviterer indenfor til en intim eftermiddag og aften, hvor der er god mulighed for at blive klogere på, hvordan man griber en case an. De vil til eventet introducere dig til konsulentbranchen og give dig et indblik i de opgaver og processer, som en konsulent møder i sin hverdag. De vil også komme omkring, hvad det er, der adskiller CoreConsult fra de andre konsulenthuse. Du vil yderligere få mulighed for at få noget hands-on-experience, da vi skal løse en ægte case i mindre grupper. Derefter vil der være en gennemgang, og CoreConsult fremlægger, hvordan de håndterede og løste casen. Til slut vil der være lækker mad og drikke, samt mulighed for at networke og stille yderligere spørgsmål i uformelle rammer.
Eventet finder sted på CoreConsults kontor i Frichsparken, Åbyhøj den 10. april. Vi mødes dog først på Søren Frichs Vej 38K, 8230 Åbyhøj.
Aftenens program:
16:30 – 17:00 Introduktion af CoreConsult
17:00 – 17:15 CoreConsult introducerer dagens case
17:15 – 19:00 Case-solving & opsamling
19:00 – Mad, drikke & networking
Tilmelding:
For at sikre dig en plads til workshoppen, så skynd dig at melde dig til, da der er et begrænset antal pladser. Tilmeldingen åbner den 27. marts kl. 12 
 
Tilmeld dig HER
 
For at kunne deltage skal man være medlem af KØN. For at være medlem af KØN og deltage i vores arrangementer, skal din uddannelse høre under Institut for Økonomi.