Spring til indhold

Japansk madlavningskursus med McKinsey og KØN

Japansk madlavningskursus med McKinsey og KØN

Har du lyst til at forbedre din madlavningsevner i det japanske køkken? Og har du lyst til at smage forskellige japanske specialiteter? Så skal du med, når KØN torsdag den 16. marts kl. 16.20 inviterer på japansk madlavningskursus i samarbejde med McKinsey.
 
Det bliver en uformel eftermiddag og aften på Katrinebjergskolen, hvor vi efter en præsentation af McKinsey alle sammen giver os i kast med det japanske køkken. Vi skal bl.a. lave yakitori (japanske kyllingespyd), en japansk curry og andre lækre deleretter som er nemme at lave derhjemme. Når det er tid til at nyde den hjemmelavede og velsmagende japansk mad, så står KØN og McKinsey klar med lækre drikkevarer.
 
Program:
Kl. 16.20-16.30: Velkommen
Kl. 16.30-17.00: Oplæg ved McKinsey
Kl. 17.00-21.00: Japansk madlavningskursus (inkl. spisning)
 
Adresse: Katrinebjergvej 60, 8200 Aarhus
 
Vi glæder os til at se jer!
 
// TILMELDING & KØN-MEDLEMSKAB //
Du kan sikre dig en plads til madlavningskursus nedenfor. Tilmeldingen åbner tirsdag den 7. marts kl. 12.00. Tilmelding lukker den 13. marts kl. 10.00. 
 
 
OBS: Der er begrænset antal pladser, og du skal være medlem af KØN for at kunne deltage i vores arrangementer. Tjek, om din uddannelse hører under Institut for Økonomi og bliv medlem af KØN først, hvis du ikke allerede er det HER