NYUDDANNET ØKONOM MED INTERESSE FOR FINANSIELLE PRODUKTER

NB

 

 

 

 

 

Brænder du for forretningsudvikling og automatisering af finansielle produkter? Har du kompetencerne til en alsidig arbejdsdag med samarbejde og sparring med mange kollegaer? Så har vi et job til dig.

Jobbet

Jobbet er i afdelingen Bank og Marked, hvor vi arbejder med Nationalbankens egne bankforretninger som led i udførelsen af penge- og valutapolitikken. Afdelingen varetager porteføljeforvaltningen af valutareserven og den indenlandske portefølje på i alt omkring 500 mia. kr. Desuden er vi bank for staten, penge- og realkreditinstitutter og andre kunder. Disse forretningsområder er understøttet af Nationalbankens portefølje- og centralbanksystemer, som vi løbende udvikler til de absolut bedste indenfor området.

Vi tilbyder

Efter en grundig introduktion til vores forretning og it-systemer tilbyder vi et udfordrende job som Business Analyst, der giver mulighed for at få praktisk erfaring med finansielle produkter som eksempelvis obligationer, aktier, futures, rente- og valutaswaps på tværs af front-, middle- og backoffice.

I din dagligdag skal du bl.a.:

  • analysere finansielle produkter og forretningsprocesser
  • drive den forretningsmæssige del af udviklingen af handelssystemerne, som benyttes i front, middle og back office, fx når nye finansielle instrumenter tages i brug.
  • analysere og løse forretningsmæssige fejl i vores handelssystem i tæt samarbejde med forretningen og it-udviklere.

Du vil have mange kontaktflader i banken og leverandører uden for banken. Dine opgaver løses i tæt samarbejde på tværs af forretningsområderne og med fokus på høj faglighed og effektive arbejdsprocesser. Du får gode muligheder for udvikling, både fagligt og personligt, gennem dine arbejdsopgaver, det faglige miljø og uddannelse.

Du vil indgå i et ungt team, der er præget af en uformel omgangstone og består af 11 økonomer og it-programmører. Som nyuddannet bliver du endvidere en del af bankens Economist Programme, som er et socialt og fagligt program på tværs af banken. Læs mere om programmet her.

Din profil

Du er kandidatuddannet med økonomfaglig baggrund, fx cand.polit, cand.merc, cand.scient.oecon med kendskab til eller interesse for finansielle produkter. Du er nyuddannet eller har nogle få års erfaring. Du er kompetent, nysgerrig og har lyst til at arbejde med den forretningsmæssige anvendelse af avancerede it-systemer. Du kommunikerer klart og præcist i skrift og tale på både dansk og engelsk. Du trives med at drive egne opgaver i samspil med andre både internt i banken og eksternt.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Bjørn Østergaard, tlf. 3363 6938 eller bjo@nationalbanken.dk. Hvis du har spørgsmål til ansættelsesvilkår eller banken som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte HR- partner Rikke Møller Fastø, tlf. 3363 6086 eller rmfa@nationalbanken.dk.

Ansøgning

Ansøg med relevante eksamenspapirer og CV senest søndag den 30. juni 2019. Vi afholder samtaler løbende.