Spring til indhold

KØN x CoreConsult

Går du og drømmer om at blive konsulent, og har du lyst til at prøve dine evner af på en virkelig case?
CoreConsult inviterer indenfor til en intim eftermiddag, hvor der er god mulighed for at udforske netop denne fascinerende verden. De vil til eventet introducere dig til konsulentbranchen og give dig et indblik i de opgaver og processer, som en konsulent møder i sin hverdag. De vil også komme omkring, hvad det er, der adskiller CoreConsult fra de andre konsulenthuse. Du vil yderligere få mulighed for at få noget hands-on-experience, da vi skal løse en ægte case i mindre grupper. Grupperne vil efterfølgende præsentere deres løsninger, mens CoreConsult til sidst fremlægger, hvordan de håndterede og løste casen.
 
Eventet finder sted på CoreConsults kontor i Frichsparken, Åbyhøj d. 21/2. Vi mødes dog først på Søren Frichs Vej 38K, 8230 Åbyhøj.
Aftenens program:
16:30 – 17:00: Introduktion af CoreConsult
17:00 – 17:15: CoreConsult introducerer dagens case
17:15 – 19:00: Case-solving & præsentationer
19:00 – ??: Mad, drikke & networking
Tilmelding:
For at sikre dig en plads til workshoppen, så skynd dig at melde dig til, da der er et begrænset antal pladser. Tilmeldingen åbner den 13. februar kl 11, via nedenstående link: 

TILMELD DIG HER

For at kunne deltage skal man være medlem af KØN. For at være medlem af KØN og deltage i vores arrangementer, skal din uddannelse høre under Institut for Økonomi. Se på følgende link, om du kan blive medlem af KØN, inden du tilmelder dig arrangementet: https://kvindeligt.dk/bliv-medlem/uddannelser-pa-ifo/
Vi ser frem til en lærerig og hyggelig aften!
 
 

De bedste hilsner,
Bestyrelsen i KØN 💜