Spring til indhold

Semesterstartsmiddag – Kvinder i ledelse

Semesterstartsmiddag – Kvinder i ledelse

Så er det igen tid til Semesterstartsmiddag med KØN! 💜💜

Temaet for semesterstartsmiddagen er traditionen tro “Kvinder i Ledelse”, og vi har i år fået en inspirerende og sej forretningskvinde på programmet, som blandt andet vil fortælle om hendes karriere og i år bliver det endnu vildere! 

For dette års taler er ikke fra Aarhus Universitet, men hun har en kandidat i biokemi fra Danmarks Tekniske Universitet, hvor hun dimitterede i 1993. Med 26 år i bagagen hos Novozymes, og sin nuværende stilling i samme virksomhed, som Executive Vice President, er hun en hårdtarbejdende kvinde, der har opnået flotte resultater i løbet af sin karriere. Vi er derfor stolte over at kunne præsentere Tina Sejersgård Fanø som oplægsholder for semesterstartsmiddagen F2023. 

Efter oplægget byder KØN på aftensmad i form af en lækker buffet, så sulten bliver stillet inden vi tager videre til børsbar. 
Derudover bliver baren rullet frem, hvorfra KØN bestyrelsen vil sælge lækre drinks, shots og vin til SU-venlige priser. 🍹

Program:
– 17:15 Ankomst
– 17:45 Oplæg ved Djøf
– 18:00 Oplæg ved Tina Sejersgård Fanø
– 19:00 Middag
– 21:00 Afgang til Børsbar

Oplægget vil blive afholdt på dansk. 

Tilmeldingen åbner d. 3. februar kl. 14.00, og sidste chance for tilmelding er d. 10. februar kl. 14.00.

Vi håber, I vil deltage og tage jeres bedste studiekammerater under armen, spise noget lækker mad og blive inspirerede af vores seje kvindelige taler!

Tilmelding kan ske gennem følgende link:

UDLØBET

Vi glæder os til at se både nye såvel som gamle medlemmer til en hyggelig aften!

De bedste hilsner

Bestyrelsen i KØN