Livet som karrierekvinde i Dansk Supermarked Group

Admin/ november 7, 2017/ Almindelig, Events

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan det er at være kvinde i en mandsdomineret verden? I samarbejde med Dansk Supermarked Group og Junior Consult inviterer KØN til en spændende og lærerig aften i hyggelige omgivelser i Salling.

Aftenen byder på introduktion til Dansk Supermarked, herunder afdelinger, karriereveje og typiske projekter samt oplæg omhandlende livet som karrierekvinde. Efterfølgende gives der gode råd til ansøgning og samtale med input fra Junior Consult samt Dansk Supermarkeds HR-afdeling. Aftenen rundes af med spisning, hvor der samtidig vil være mulighed for networking med nuværende kvindelige ansatte i både Dansk Supermarked Group og Junior Consult.

Arrangementet vil finde sted i Sallings medarbejderkantine, Søndergade 27, Aarhus C.

Programmet ser ud som følger:
16.30: Ankomst med velkomstbobler
17.00: Programstart
17.05: Introduktion til Dansk Supermarked Group med eksempler på karriereveje i Group Business
Development, Graduate forløb samt jobmuligheder i format og supportafdelinger
17.55: Pause
18.10: Livet som karrierekvinde
19.00: Gode råd til ansøgning og samtale v. Junior Consult samt DSG HR
19.15: Mad og networking

Du kan komme med til dette spændende arrangement ved at tilmelde dig nedenunder. Tilmeldingsfristen er tirsdag d. 21. november.

Arrangementet er kun for medlemmer af KØN. Er du endnu ikke medlem, kan du gratis tilmelde dig på: http://kvindeligt.dk/bliv-medlem/

På grund af begrænset tilmelding vil pladserne til arrangementet blive fordelt ud fra en simpel tilfældig udvælgelse på baggrund af anciennitet, årgang og studieretning.

Vi glæder os meget til at se jer!

De bedste hilsner
Dansk Supermarked Group, Junior Consult og KØN

Share this Post