Memo-Teknik

Admin/ oktober 20, 2016/ Events

coverbillede-8

 

 

 

 

 

 

 

 

KØN inviterer i samarbejde med Djøf alle medlemmer til et spændende arrangement omhandlende memoteknik onsdag d. 2. november kl. 18.30-21.00.

Aftenen byder på oplæg fra en psykolog, som vil fortælle om selve hukommelsen samt to jurister, der vil fortælle, hvordan man ved brug af memoteknik husker bedst.

I løbet af aftenen vil du få værktøjer til forskellige hukommelsesteknikker til eksamenslæsningen. Der vil være mest fokus på den teknik, som bliver omtalt memo eller ruteteknik. Disse værktøjer vil du kunne anvende til din mundtlige samt skriftlige eksaminer uden forberedelse, samt til at huske det du lige har læst, eller hvad forelæseren har nævnt på forelæsningen.

Til arrangementet vil der blive serveret en sandwich.

Arrangementet er gratis. Så skynd dig at melde dig til, da der er begrænset tilmelding, og pladserne vil blive fordelt efter først-til-mølle princippet. Seneste tilmelding er søndag d. 30. oktober kl. 23.59.

Tilmeldingen sker igennem Djøfs hjemmeside:

https://www.djoef.dk/studerende/kurser-og-arrangementer-for-studerende/studiearrangementer/arrangement.aspx?m4c=10804&m4cct=2581&title=Huskekursus+-+Memoteknikker

Arrangementet vil foregå i lokale M209 på Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V

Arrangementet er kun for medlemmer af KØN. Så er du endnu ikke medlem, kan du tilmelde dig GRATIS på http://Kvindeligt.dk/bliv-medlem-af-kon/
Derudover vil vi i KØN meget gerne takke Djøf for samarbejdet til dette arrangement. Djøf og aktivitetspuljen er endnu en gang med til at give KØN muligheden for forsat at lave attraktive arrangementer for vores medlemmer, som er med til at styrke studiemiljøet og netværket blandt de kvindelige studerende på Institut for Økonomi. Aktivitetspuljen kan søges af alle studentermedlemmer i Djøf, og giver mulighed for at lave en masse spændende arrangementer, som er med til at skabe et fedt studiemiljø på blandt andet Institut for Økonomi. Husk at du altid kan være opdateret på Djøfs aktiviteter i Aarhus på @djoefstuderendeaarhus.

 

Vi glæder os til at se jer!

Share this Post