Spring til indhold

Keramikmaling med KØN

Kære Piger

I har ventet tålmodigt, og nu har vi langt om længe fundet en super god løsning til keramikarrangementet.

I samarbejde med Creative Space og CA, afholder vi nu keramikmaling online over Zoom.

Arrangementet løber af stablen den 18. marts, hvor vi kl. 16:30 byder velkommen over Zoom. Her vil Creative Space give en introduktion til hvordan man maler og blive hængende, så I kan stille spørgsmål.

I ugen op til arrangementet vil CA afholde en konkurrence, hvor vinderen vil blive afsløret på Zoom den 18. marts.

I kan hente jeres kopper hos Creative Space i Studsgade 7 i Aarhus C, fra den 11. marts til og med den 18. marts. I den forbindelse kan I vælge den farvepalette, I vil have til jeres kop, og hvis I ikke har en pensel derhjemme, så kan I låne en hos Creative Space. Hvis I sidder flere sammen og maler jeres kopper, har I mulighed for at afhente dem på en gang.

Efter arrangementet kan I aflevere jeres kopper til brænding, til og med den 25. marts, og en uge efter I har afleveret koppen, kan I afhente den, og så er den klar til brug.

De af jer der var så heldige at få en plads tilbage i efteråret, beholder selvfølgelig jeres plads. Heldigvis har vi fået mulighed for at få endnu flere af jer med til arrangementet! Så på mandag den 8. marts kl. 12, kan de af jer der ikke nåede at få en plads i sidste omgang, forhåbentlig sikre jer en plads for 35 kr.

Vi håber, I vil sætte jer med jeres tætteste veninder, noget kaffe og kage, og får en hyggelig og kreativ eftermiddag i selskab med KØN.

Kærlig hilsen
Bestyrelsen i KØN

Tilmelding: