Spring til indhold

Semesterstartsmiddag med KØN

Kære KØN-medlemmer
Så er det igen tid til Semesterstartsmiddag med KØN! Covid-19 har gjort det nødvendigt at gøre semesterstartsmiddagen online i år, men vi er kommet frem til et spændende alternativ til jer, så I kan få en fantastisk aften.
Temaet for semesterstartsmiddagen er traditionen tro “Kvinder i Ledelse”, og vi har i år fået to inspirerende og seje forretningskvinder på programmet, som blandt andet vil fortælle om deres karriere.
Aftenens første taler er Jo Ottow Svendsen, som blev færdiguddannet cand.oecon i 2013. Hun har siden arbejdet som konsulent hos Salling Group og blev på bare fire år CFO for Netto Sverige og senere CSR-direktør for Salling Group. I dag er hun Senior Director, Head of Format Finance i Salling Group.
Vi får dernæst besøg af erhvervskvinden Stine Bosse, der er tidligere CEO i Tryg og som i øjeblikket, blandt andet, fungerer som direktør for bestyrelsen i et af verdens største forsikrings- og finansvirksomheder Allianz. Stine Bosse blev i 2006 tildelt prisen Årets Erhvervskvinde og blev i 2010 kåret som verdens 33. mest magtfulde kvinde af nyhedsmagasinet Time Magazine.
KØN byder traditionen tro på aftensmad i form af et gavekort til Hungry, så I under foredragene kan nyde et lækkert måltid, hvad enten I er til sushi, indisk, burger mm.
Programmet for arrangementet ser ud som følger:
18:00-18:15 KØN byder velkommen
18:15-19:00 Oplæg fra Jo Ottow Svendsen
19:00-19:45 Oplæg fra Stine Bosse
Tak for i aften
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til både Jo Ottow Svendsen og Stine Bosse efter hver deres oplæg
Tilmeldingen åbner torsdag d. 4. februar kl. 12.00, og sidste chance for tilmelding er lørdag d. 13. februar.
Vi håber, I vil deltage i dette spændende oplæg og nyde aftenen med jeres nærmeste fra studiet, spise noget lækker mad og blive inspirerede af vores to seje kvindelige talere!
Zoom linket vil være åbent for både medlemmer og ikke-medlemmer.
OBS: For at være medlem af KØN og deltage i vores arrangementer, skal jeres uddannelse høre under Institut for Økonomi. Se på følgende link, om du kan blive medlem af KØN, inden du tilmelder dig arrangementet: http://kvindeligt.dk/bliv-medlem/uddannelser-pa-ifo/
Vi glæder os til at se både nye såvel som gamle medlemmer på Zoom til en hyggelig aften
De bedste hilsner
Bestyrelsen i KØN
Arrangementet er støttet af Tuborgfondet, som vi yder en kæmpe tak til!