Spring til indhold

Volley – Danmarks største fredagsbar 2022

Hej damer!

Vi vender stærkt tilbage fra en lang sommerferie med at følge traditionerne. KØN stiller op med et volleyhold til Danmarks Største Fredagsbar & Idrætsdag.

Uanset om du har lyst til at være aktiv volleyspiller eller blot fremragende heppekor, så vil vi rigtig gerne have dig med på holdet (og hiv lige veninderne med). Der er ingen krav til dine sportslige evner og præstationer, alle niveauer er velkomne, så længe humøret er højt. 

Turneringen starter kl. 09.00 med indledende kampe efterfulgt af den store finale. Planen er, at vi under kampene hepper på de spillende damer, og derudover står KØN for Mimosa og snacks til alle. Så hvis du har lyst til at være en del af en sjov og hyggelig formiddag, så tilmeld dig denne begivenhed senest onsdag d. 7 september – og så skal vi nok sørge for, at der er Mimosa nok til alle!

 Ps. KØN medbringer spillertrøjer til alle. 

 Vi glæder os til at se jer! 

 // BILLETTER // 

Husk at sikre dig en plads til både volleyhygge og fredagsbar ved at købe billet på følgende link: https://fredagsbar.safeticket.dk/dsfi2022 (du behøver kun at købe en billet, der gælder til fredagsbaren á 50 kr, da KØN har tilmeldt et volleyhold).  

 // MEDLEM AF KØN // 

Bemærk, at du skal være medlem af KØN for at kunne deltage i vores arrangementer. Tjek, om din uddannelse hører under Institut for Økonomi og bliv medlem af KØN, hvis du ikke allerede er det HER