Spring til indhold

KØN x CLEARWATER INTERNATIONAL: CORPORATE FINANCE UNCOVERED

Er du nysgerrig på Corporate Finance og M&A? Og vil du gerne vide mere om markedet og de processer, der hænger sammen med at sælge en virksomhed?

Så kom med ud og besøg en førende europæisk Corporate-Finance-rådgiver, Clearwater, som har sit danske hovedkontor her i Århus.

Clearwater inviterer os indenfor og giver os et indblik i de opgaver og processer, man bliver involveret i som M&A-rådgiver.

Aftenens program er delt op i to sessioner, som alle deltagere på skift kommer igennem. I første session hører vi om, hvordan det er at arbejde i Clearwater og om Clearwaters rolle i markedet og tilgang til rådgivning. I sessionen får vi også indblik i konkrete arbejdsgange i hele salgsprocessen frem til, at en transaktion er en realitet.

Anden session er en interaktiv workshop med referencer til en konkret transaktion. Workshoppen giver indblik i de daglige opgaver og går i dybden med de overvejelser og analyser, der er undervejs i en transaktion.

Program:

17:00: Ankomst til Dalgas Avenue 48, 8000 Aarhus C

17:15-17:30: Introduktion til Clearwater

17:30-18:15: Første session

18:15-18:25: Kort pause og skift

18:25-19:10: Anden session

19:10-20:00: Networking med Clearwater

20:00: Afgang til middag i byen

For at give mulighed for en intim workshop og værdifuld networking er der et begrænset antal pladser til eventet, så skynd dig at melde dig til. Tilmeldingen åbner onsdag den 11. oktober klokken 12.00

  Dit navn (skal udfyldes)

  Studienummer (skal udfyldes)

  Studieretning (skal udfyldes)

  Semester (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes – OBS. brug gmail.com, live.dk eller hotmail.com)

  Indtast arrangementets navn (skal udfyldes)

  For at afmelde sig et event, send en mail til kvindeligt@kvindeligt.dk senest en uge før eventet finder sted.