Billede til JC KØN arrangement

Arrangementer

Kære piger,

Junior Consult inviterer i samarbejde med KØN til en faglig aften med fokus på at udvide din toolbox til case competitions. Programmet byder på to workshops: struktureret problemløsning samt slide- og præsentationsopbygning. Fokus bliver på den indledende proces, hvor problemet skal nedbrydes og gøres konkret, samt på at kunne levere budskabet klart gennem præsentationen.

Hvorvidt du har deltaget i en case competition før eller ej er underordnet, arrangementet henvender sig til alle uanset erfaring. Aftenen byder på en blanding af oplæg og arbejde i små grupper, hvor Junior Consults konsulenter vil stå til rådighed med hjælp og gode råd. Efter programmet vil der være networking med konsulenterne over en sandwich og en øl.

Program:

‪16.15-16.45: Introduktion til case arbejde
16.45-18.45: Workshops med arbejde i grupper og fælles opsamling
‪18.45-?: Mad, øl og networking

Arrangementet foregår på Junior Consults kontor i Vestergade og af hensyn til pladsen, er antallet af pladser begrænset til 20 personer. Tilmelding foregår i formularen nedenfor, hvor vi kører efter først-til-mølle.

Deadline for tilmelding er 4. Oktober.

Vi glæder os til at se jer!

Arrangementet er kun for medlemmer af KØN. Er du endnu ikke medlem, så meld dig gratis ind via dette link http://kvindeligt.dk/bliv-medlem/

OBS: For tidligere HA’ere, som nu er påbegyndt deres kandidat: for at være medlem af KØN og deltage i vores arrangementer, skal jeres kandidat høre under Institut for Økonomi, hvilket alle cand.merc linjer desværre ikke gør. Se på følgende link, om din linje gør: http://kvindeligt.dk/bliv-medlem/uddannelser-pa-ifo/

Dit navn (skal udfyldes)

Studieretning (skal udfyldes)

Semester (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Indtast arrangementets navn

For at afmelde sig et event, send en mail til kvindeligt@kvindeligt.dk senest en uge før eventet finder sted.